Програма страхування відповідальності дизайнерів і архітекторів

ПрАТ СК "Колоннейд Україна" і Oakeshott British Insurance Agency розробили програму страхування відповідальності дизайнерів і архітекторів.

ПрАТ Страхова компанія "Колоннейд Україна" спільно з Oakeshott British Insurance Agency розробили програму страхування професійної відповідальності дизайнерів та архітекторів для членів SBID.

SBID – міжнародна організація, що здійснює акредитацію в індустрії дизайну інтер'єру у Великій Британії та представляє Співтовариство професіоналів в області дизайну, включаючи дизайнерів інтер'єру, архітекторів, виробників та шоуруми, будівельні та девелоперські компанії. В Співтовариство входять понад 150 тисяч акредитованих професіоналів з усього світу.

Дана програма страхування була розроблена ексклюзивно для учасників Співтовариства. Її основна мета - захист майнових інтересів компанії, на випадок заподіяння шкоди або збитків через ненавмисні помилки, допущені при здійсненні професійної діяльності.

Крім основних ризиків, програма забезпечує покриття додаткових витрат, які можуть виникнути в зоні відповідальності компанії. А також, можливість адаптації під індивідуальні потреби, наприклад розширення території дії договору за межі України, збільшення лімітів відповідальності, та інше.

Страхування професійної відповідальності архітекторів, дизайнерів, проектувальників (A&E Professional Indemnity) є одним з базових страхових продуктів в галузі страхування професійної відповідальності. Цей вид страхування вже давно і активно використовується в розвинених країнах для захисту інтересів компанії і приватних осіб-професіоналів.

ПрАТ Страхова компанія "Колоннейд Україна" має багаторічний досвід в області страхування майна і відповідальності і забезпечує високий рівень страхових послуг.